Pc & Onlinespel

Fuska i dina favoritspel
Cheat Library 2014.2 [engelska, 6.79 MB, gratis]
Har du fastnat i ditt favoritspel? Var lugn, med hjälp av några fuskkoder kan du förmodligen få fullt med både hälsa, vapen, ammunition och pengar eller vad som nu krävs i spelet. Cheat Library gör att du slipper googla och leta efter fusk till dina favoritspel, eftersom tusentals fusk här samlas i ett och samma program. I programmet hittar du fusk inte bara till PC utan även till både portabla som stationära spelkonsoler.
 
 
       
  Läs mer här

 

 Hej och välkomna till

pinZetts pc-spel Här kommer vi att uppdatera med pc-spel och online- spel  kontinuerligt. Så håll uppsikt!!!!

 

 🙃  Sidan uppdaterad 2015-05-01  💋

 

Lek med modelltåg
3D Train Studio - $40
Har du alltid drömt om att få bygga en riktigt häftig modelljärnväg, men har varken råd eller plats för det? 3D Train Studio är ett program där du i alla fall kan skissa på hur modelljärnvägen ska se ut och därr du kan göra virtuella tågåkningar i väntan på att projektet ska bli verklighet. Grafiken i 3D Train Studio är väldigt snygg och realistisk, och med över 1 500 olika objekt att välja mellan kan du designa dina modellbanor in till minsta detalj. Värt att nämna är också att det på hemsidan för programmet även finns ett forum där du kan prata med andra modelljärnvägsfantaster på både engelska och tyska.

 

 

 

 

Utforska rymden i annorlunda spel

Outer Wilds 1.2 [engelska, 275 MB, gratis]
Det är svårt att sätta en kategoristämpel på det här spelet. Närmast till hands ligger nog att kalla spelet för ett sorts utforskarspel. I det kan du nämligen utforska rymdens mysterier med utgångspunkt från en kombinerad lägerplats och rymdbas i en skog någonstans på planeten jorden(?). Stämningsfull och effektull grafik möter dig på din utforskningsexpedition, där du hela tiden upptäcker nya saker att kolla på. Är du på jakt efter ett actionintensivt spel där målet helt enkelt är att ta dig från punkt a till punkt b är det här dock helt fel spel för dig.
 
 
       
  Läs mer här

Spela sällskapsspelet monopol

Monopoly Simply Fun 2015 [engelska, 1.15 MB, gratis]
Vid sidan av bland andra luffarschack och fia med knuff är monopol förmodligen ett av de mest uppskattade sällskapsspelen någonsin. Med Monopoly Simply Fun kan du samla familj och vänner framför datorskärmen för att spela en digital variant av det klassiska spelet. Köp mark, bygg hus och hotell och försök bli spelets största monopolkapitalist för att vinna. Det vore synd att säga att grafiken i spelet är snygg - snarare har man ritat brädspelet rakt av. Spelupplevelsen i det här klassiska spelet är det dock i sig inget större fel på.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tävla i streetracing

Street Racing Stars 1.0 [engelska, gratis]
Med Street Racing Stars fortsätter Gamehitzone leverera underhållande bilspel i en förpackning som känns igen från dussintals andra bilspel från speltillverkaren. Här handlar det om streetracing och du ska tävla mot diverse stylade och trimmade bilar i olika stadsmiljöer. Spelkänsla och grafik lämnar i vanlig ordning inte mycket att klaga på för att vara ett gratisspel. I takt med att du tar dig allt längre genom spelet vinner du prispengar som du kan styla och trimma dina bilar med. På så vis kan du undan för undan få en allt mer monstruös bil att susa förbi tävlingsmotståndarna med.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Bowla med zombies
Zombie Bowl-o-Rama [engelska, gratis]
Bowling och zombies, låter det som en realistisk kombination? Nej inte alls, men det betyder inte att det inte kan vara en rätt skoj spelidé. I det här spelet är nämligen traditionella bowlingkäglor utbytta mot zombies och förutom specialkomponerade bowlingklot för att göra slarvsylta av de zombies som står i vägen kan du även slunga iväg ett zombiehuvud mot bowlingbanan. Zombie Bowl-o-Rama består av sex skräckinjagande banor, bjuder på småtrevlig tecknad grafik och är på det hela taget ett ovanligt underhållande bowlingsspel.
 
 
       
  Läs mer här
Spela arkadspel
Alla som någon gång stått i en arkadhall och spelat bort sina surt förvärvade slantar kan säkert minnas den blandade känslan av frustration och glädje. Just när man tror att man ska klara nästa nivå går tiden ut och slantarna är slut. Men, misströsta inte. Vill du ta en nostalgitripp tillbaka till åttiotalet är det bara att besöka Internet Arcade, där du kan spela runt 900 gamla arkadspel. Dessutom behöver du inga kronor eller femkronor, det är helt gratis att spela de här gamla arkadspelen online.
 
 
 
 
   
  Internet Arcade
Prova på livet som lastbilschaufför
Euro Truck Simulator 2 1.13.3 [engelska, 809 MB, gratis]
Euro Truck Simulator, som du kan ladda hem både från speltillverkarens hemsida eller genom speltjänsten Steam, är ett spel där du ska prova på livet som lastbilschaufför. Spelet går helt enkelt ut på att du ska se till att lastbilstransporter runt om i Europa kommer i tid. Demoversionen är begränsad vad gäler antalet tillgängliga banor, uppdrag och lastbilsmodeller, men den fulla versionen av Euro Truck Simulator 2 bjuder på ett variationsrikt utbud av detsamma. Plus i kanten också för att lastbilar från så väl Volvo som Scania finns representerade i spelet!
 
   
 
   
  Läs mer här
Racingspel där du tävlar i terräng
Crazy Offroad Racers 1.06 [engelska, 754 KB, gratis]
Gamehitzone fortsätter att pumpa ut roande actionspel med samma grafikmotor som en av ingredienserna. Tät action är en annan av ingredienserna som kategoriserar även det här spelet. I Crazy Offroad Racers ska du tävla i terräng med en massa vrålåk anpassade för ändamålet. Grafikmotorn i Gamehitzone:s spel ligger visserligen inte någonstans i närheten av att kunna leverera grafik lika häftig som i senaste installationen av Need for Speed exempelvis, men å andra sidan är spelet också gratis.
 
   
 
   
  Läs mer här
 
Racingspel med fågelperspektiv
Shortcut Racers 1.22 [engelska, gratis]
Gamehitzone har en hel arsenal med spel på meritlistan och bara i kategorin racingspel finns dussintals olika installationer att välja mellan. Shortcut Racers är utmärkande på så vis att det här spelet inte utspelar sig i förstapersonsvy. Istället betraktas 3D-spelplanen här ur ett fågelperspektiv. Banorna du tävlar på utspelar sig i Europas storstäder och för att bättra på din placering när du kör runt i bland annat Paris och London kan du uppgradera bilen du kör med. Spelet kan köras både i en- och flerspelarläge där det sistnämnda låter dig möta kompisar över nätet.
 
 
 
 
   
  Läs mer här
Ratta en monstertruck

Monster Truck Safari 1.21 [engelska, 753 KB, gratis]
På hemsidan för Game Hit Zone hittar du förutom det här spelet massvis av andra enklare spel byggd på samma grafikmotor som Monster Truck Safari. En grafikmotor som för övrigt presterar helt okej grafik, även om det inte är i klass med de senaste spelen från de stora spelhusen. Som hörs på namnet, Monster Truck Safari, är spelet i det här fall ett racingspel där du ska ta över ratten för en monstertruck. Spelet har två lägen, där du antingen kan tävla fritt eller köra runt i ett capture the flag-läge. Ju fler poäng du samlar på dig under spelets gång desto större möjligheter får du att uppgradera din bil och göra den ännu snabbare.

  Läs mer här
Driv en bondgård i kul spel

Farmcraft 1.0 [engelska, 22.89 MB, gratis]
Namnet på den här applikationen gör kanske att att tankarna flyger iväg till att tro att det kan tänkas vara någon sorts bondgårdsinriktad variant av Starcraft eller World of Warcraft. Så är inte fallet, Farmcraft är något helt annat. Visst handlar det om ett strategispel där du ska försöka ta hand om en bondgård, men upplägget påminner mer om den avsomnade Facebook-plågan Farmville än om något annat. Spelet är ett kul litet tidsfördriv som kan vara nog så beroendeframkallande, eftersom du ständigt måste återkomma till spelet för att så och skörda dina grödor i tid.

  Läs mer här
Strategiskt actionspel med stridsvagnar

World of tanks 9.0.1 [engelska, gratis]
World of tanks är ett imponerande spel där du utkämpar strategiska strider mot användare över hela världen. I arsenalen finns över 200 olika stridsvagnar att välja från, tillverkade i USA, Storbritanninen, Kina, Frankrike, Tyskland och Sovjetunionen. Beroende på terräng, motståndare och strategi utrustar du din styrka med olika stridsvagnar och ska sedan försöka utplåna dina fiender. Grafiken i spelet är snyggt och spelet är lätt att fastna framför i många timmar, vilket får ses som ett mycket gott betyg.

  Läs mer här
Tävla med racingbilar i nattliga stadsmiljöer

Midnight Racing 1.03 [engelska, 47 MB, gratis]
Gamehitzone är en speltillverkare som fullkomligt spottar ur sig spel där upplägg och grafik är ganska liknande varandra. Det finns en hel bunt med racingspel att tanka hem gratis från sajten, och ett av dem är Midnight Racing. I det axlar du olika monsterbilar i illegala tävlingar som hålls i diverse storstäder nattetid. För att bättra på dina prestationer i tävlingarna kan du investera i bättre bilar och bättre utrustning i takt med att du hämtar hem allt mer prispengar i de tävlingar som du vinner. Grafiken ser ut att ha några år på nacken, men spelet är helt klart njutningsbart ändå.

  Läs mer här

 

Spela Pong i 3D

3D Pong Extreme 1.3 [engelska, 21.6 MB, gratis]
Ett av de första datorspelen som såg världens ljus är Pong, som då var ett väldigt enkelt spel bestående av två vita rektanglar som en vit prick skulle studsas emellan. 3D Pong Extrem är en modern variant av det här klassiska spelet, där grafiken dock förstås fått sig en välbehövlig uppdatering. Grundidén är densamma som tidigare men här gäller det att puckla på bollen i en 3D-miljö istället. Spelet är reklamfinansierat vilket innebär att du får stå ut med rekamskyltar i det medan du spelar det.

  Läs mer här

 

Spela paintball - utan smärta

Digital Paintball 3 [engelska, 406.21 MB, gratis]
Paintball är en smärtsam företeelse som går ut på att i lag skjuta färgkulor på varandra med kolsyredrivna pistoler. Med Digital Paintball kan du slippa smärtan genom att istället spela Paintball på din dator. Digital Paintball påminner om vanliga FPS-spel men är helt fritt från blodigheter, eftersom det här bara är färgkulor som skjuts mot motståndarna. Det finns flera olika spellägen att välja mellan så som att jaga efter flaggor, köra alla mot alla, med mera. En cool funktion i spelet är också möjligheten att med ett medföljande redigeringsverktyg kunna bygga egna banor att spela på i det.

  Läs mer här

 

Virtual City

Ett av mina personliga favoritspel, SimCity, finns tyvärr inte till Windows Phone eller Windows (som modern app) så att det går att spela på en Surface. Som tur är finns ett bra alternativ och det är Virtual City. Spelet skulle jag vilja förklara som en korsning mellan det gamla klassiska Transport Tycoon och SimCity. Det går ut både på att bygga hus, fabriker och butiker samt att frakta saker mellan de olika ställena. Allt för att få ett litet samhälle att fungera och blomstra.
Det är relativt korta banor i början som lämpar sig för de lite yngre men allt med att man kommer till nya banor blir det svårare och tar längre tid att klara en bana.

Ladda hem spelet

 

Gratisvariant av klassiskt strategispel

OpenTTD 1.3.3 [engelska, 5.16 MB, gratis]
Precis som det lite mer välkända Sim City så är Transport Tycoon ett helt underbart klassiskt strategispel som många med mig ägnat långa stunder framför. OpenTTD är en gratisklon av spelet, som går ut på att ombesörja transportlösningar i olika former. Spelet går att köra både som singelspel eller i flerspelarläge tillsammans med andra. Sammanlagt kan hela 255 personer spela tillsammans samtidigt i spelet. Grafiken har förstås en massa år på nacken i spelet, men spelkänslan är minst lika bra nu som när originalspelet släpptes 1994.

Ladda ner

Träna upp dig på poker

Pokertraining 1.3 [engelska, 7.88 MB, gratis]
För den som drömmer om att ta hem storkovan på poker så finns det massvis av litteratur och instruktionsfilmer att ta del av. Med Pokertraining kan du dock prova på att bättra på dina pokerkunskaper rent praktiskt genom att du får provspela mot olika virtuella motståndare utan att du behöver riskera vare sig ära eller pengar. Upp till nio samtidiga motståndare kan du möta i Pokertraining, där motståndarna dessutom har väldigt olika spelstil. Vilka spelstilar och taktiker som dina motståndare ska använda sig av kan du antingen ställa in själv eller låta programmet utse slumpmässigt.

Ladda ner

70 spel i ett paket

Logyx Pack 7.56 [engelska, 791 KB, gratis]
Tycker du om kluriga pusselspel så ska du defintivit tanka hem det här spelpaketet. Logyx Pack består nämligen av omkring 70 olika spel. Gemensamt för dem är förutom väldigt enkel grafik att det är någon sorts pussel över spelen. I paketet märks bland annat kloner av populära spel som Tetris, du kan köra Sudoko, spela schack, fyra i rad, med mera. Programpaketet består av en zip-fil som du packar upp för att sedan köra en exe-fil innehållande samtliga spel. Någon installation behövs inte utan spelen kan köras igång direkt.

Ladda ner

Ratta monsterbilar i stadsmiljö

City Racing 1.1 [engelska, 26.24 MB, gratis]
City Racing är ett bilspel som gör att du kan ratta riktiga monsteråk i en virtuell stadsmiljö. I staden kan du köra runt och försöka åstadkomma så mycket skada som möjligt på omgivningen genom att köra på diverse hinder och objekt som finns utplacerade lite över allt. Genom att samla poäng kan du uppgradera din bil och köra ännu snabbare. Systemkraven för City Racing motsvarar ungefär en tio år gammal dator. Det innebär förstås att grafiken i spelet inte på långa vägar kan mäta sig med senaste utgåvan av Need for speed exempelvis, men å andra sidan är spelet också gratis att ladda hem och använda.

Ladda ner

Lägg digitala pussel

Brainsbreaker 5.3.0.2 [engelska, 11.06 MB, gratis]
Att lägga pussel digitalt på datorn, kan det vara något? Personligen tycker jag nog att vanliga analoga pussel är strået vassare, men å andra sidan finns det oändligt större möjligheter till variation med det här digitala pusselspelet än vad det gör med vanliga pussel. Du slipper ju nämligen lägga om samma pussel flera gånger och kan här istället ständigt ta del av nya motiv och konstellationer av pusselbitar. Dessutom kan du själv välja svårighetsgrad på pusslet. De allra enklaste varianterna består bara av fyra bitar, vilka kan lämpa sig för att lägga tillsammans med dina barn, medan de mest avancerade pusslen kan bestå av över tusen bitar.

Ladda ner

Välkommen till Playforyourclub.com, din chans att representera ditt favoritlag

i europeiska ligor. Varje punkt du skicka räknas gentemot klubbens totala och

hjälper dem upp den europeiska ligatabellen.

Om det här är ditt första besök, rekommenderar vi att du läser sidan Vanliga frågor.

 Annars klickar du bara på Spela och välj ditt team!

 

 

Spela stridsvagnsspel i 3D

Tank Ranger 4.64 [engelska, 152.73 MB, gratis]
Även om Tank Ranger kanske inte bjuder på 3D-grafik som får dig att trilla av stolen, så är det ändå ett spel som är imponerande välgjort - inte minst med tanke på att det är gratis. I spelet rattar du spakarna på olika stridsvagnar och spelar över nätet mot andra virtuella stridsvagnsförare. Utbudet av stridsvagnar innefattar kända maskiner som M1A2 Abrams, T90, BMP-2 och Paladin M109A6. Medan grafiken alltså som sagt inte är direkt i superklass, så är det ändå fullt njutningsbart. Modelleringen av stridsvagnarna är helt okej, medan de miljöer som striderna utkämpas i dock är ganska detaljfattiga och snarlika. Skulle du råka ut för oturen att bli beskjuten så finns det chans att reparera stidsvagnen i spelet, vilket gör att det går att råka ut för riktigt seglivade fighter i det.

Ladda ner

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

24.12 | 10:13

Bara och klicka på KIRVA vid logga i och registrera dig där. God Jul. :-

...
21.12 | 12:18

Jag gillar att jag kan få min post via kivra, Nu finns möjlighet att få posy via Brevo, men det står att jag ska registrera mig, men hur??

...
17.10 | 22:03
Roliga historier har mottagit 1
20.12 | 05:34
Mölle + Kullens Fyr har mottagit 2
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS