Gratis Pogram

Uppdaterad 2014-11-15

 

 

  

Håll ordning på alla dina lösenörd med RobotForm.

Mycket bra program (rekommenderas), på svenska.

Ladda ner Roboform GRATIS.

Ingen Adware! Ingen Spyware! Över 8 miljoner nerladdningar!

Roboform Pro: obegränsade passkort,

gratis uppdateringar, gratis teknisk support.

2014-11-15 Ta bort skräpprogram
Junkware Removal Tool 6.3.7 [engelska, 1.63 MB, gratis]
I kampen mot skräpprogram och bloatware är Junkware Removal Tool ett bra program att installera på din dator. Programmet söker nämligen igenom ditt system för att hitta olika sorters reklamprogramvara, störande verktygsfält i webbläsaren och annat, för att sedan låta dig radera detta med några enkla musklick. Junkware Removal Tool ser till att radera inte bara filerna för programmen i fråga, utan analyserar även systemregistret för att ta bort eventuella rester av dem där. Några av de mer kända skräpprogram som många råkat ut för och som Junkware Removal Tool kan ta bort är bland andra Ask Toolbar, BabyloniSearch, Conduit, Coupon Printer for Windows, Crossrider, DealPly, Facemoods, IncrediBar, MyWebSearch, Searchqu, och Web Assistant.
 
 
       
  Läs mer här
 
ANNONS
 
2014-09-12 Bygg en sajtkarta automatiskt

Holy SEO Sitemap Generator 1.43.0.0 [engelska, 797 KB, gratis]
Genom att förse en sajt med en sajtkarta slår du flera flugor i en smäll på samma gång. Dels får du själv lättare att se strukturen på din sajt samtidigt som dina besökare också får hjälp med detsamma. Framför allt hjälper du dock sökmotorer på traven för att indexera din sajt, vilket gör att du kan få bättre sökmotorresultat för sajten i fråga och på så vis hamna bättre till i olika sökresultat. Holy SEO Sitemap Generator har ett väldigt simpelt gränssnitt där du skriver in url:en till sajten du vill skapa en karta över, vilket sedan sker helt automatiskt efter att du tryckt på Crawl Website-knappen.

  Läs mer här
 
2014-05-18 Gratis antivirusprogram
Panda Cloud Antivirus Free Edition 3.0 [engelska, 1.31 MB, gratis]
Genom att installera Panda Cloud Antivirus Free Edition på din dator kan du vara förvissad om att du får ett gott skydd mot virus, trojaner och andra typer av skadlig kod. Programmet använder sig av en databas i molnet för att känna igen virus, vilket gör att du med en internetuppkoppling ständigt har det mest aktuella skyddet som finns. Verktyget använder sig dock även av beteendeigenkännning för skadlig kod, vilket gör att det kan skydda din dator även mot tidigare helt okända virus. Gränssnittet i Panda Antivirus har i den här versionen gjorts om en del så att det nu är mer anpassat för Windows 8 än tidigare.
 
   
 
   
  Läs mer här

2014-02-28 True Burner 2.0 [engelska, 7.66 MB, gratis]

Enkelt verktyg för att bränna skivor:  True Burner är ett gratis alternativ för dig som är på jakt efter ett kompetent och lättanvänt verktyg för att bränna CD-, DVD- och Bluray-skivor. Programmet har stöd för olika filsystem så som ISO 96660 och UDF och låter dig skapa så väl dataskivor som skivor innehållande musik eller film. Programmet kan även skapa bootningsbara skivor som du kan använda för att köra operativsystem eller återställningsverktyg ifrån och det kan även hantera återskrivningsbara skivor. När du installerar True Burner så försöker installationsprogrammet pracka på dig ett extra verktygsfält för webbläsaren, men det är bara att klicka ur alternativet för detta under installationens gång för att slippa det.

Läs mer här

2014-02-12 10 smarta javaskript

Catswhocode har ställt samman en lista med 10 färdiga javaskript som du garanterat kan ha nytta av när du bygger sajter. Skripten som listas här låter dig bland annat ladda in och cacha bilder innan de ska visas, ger dig en mjukare skrollning över sidornas innehåll samt låter dig uppdatera utvalda delar av en dynamisk sida. Skripten som listas i artikeln är försedda både med en kort förklaring, med förformaterad kod som du kan klistra in i källkoden för din sajt samt med länkar till sidor där du kan se praktiska tillämpningar av dem.

Läs mer

2014-01-21 Klicka automatiskt med musen

Mouse Auto Clicker Free 3.2 [engelska, 588.79 KB, gratis]
Syftet med Mouse Auto Clicker sägs vara att möjliggöra automatisering av olika uppgifter på datorn, där programmet ser till att automatiskt klicka med musen med jämna mellanrum. Några praktiska tillämpningar där detta behövs är dock svårt att komma på annat än i spelsammanhang. Kör du ett spel där det gäller att klicka så snabbt det bara går på ett område på skärmen så kan du förmodligen bättra på dina poäng rejält med det här programmet. Mouse Auto Clicker kan nämligen simulera betydligt fler klick per sekund än vad din stackars datormus någonsin skulle klara av på riktigt.

Ladda ner

 

 

2014-01-10  Photoshop

Fick du några bra bilder på nyårets fyverkeri med din Windows Phone? Då kanske du vill redigera dem i Photoshop för Windows och sedan ha dem som tackkort? Appen är helt gratis och väldigt kompetens för att redigera bilder. Perfekt för att sortera bilder från långhelgen. Inför nästa firande kan det även vara en klok idé att läsa denna text från Nokia hur du ska ta bra bilder i mörkret. Dock är texten enbart på engelska.

Ladda hem appen

2014-01-10  Använd samma program för flera chattnätverk

Trillian 5.3.0.7 [engelska, 22.7 MB, gratis]
Facebook och Skype är utan tvekan de nätverk som flest chattar över idag. Genom att installera Trillian på din dator kan du nå chattfunktionerna för båda dessa tjänster genom ett och samma program. Skulle du dessutom ha ett avsomnat konto på någon annan chatttjänst som AIM eller ICQ, så kan Trillian användas för att ansluta även till dessa nätverk. Trillian går även utmärkt att använda för att kommunicera med dina vänner över Twitter med. I den här versionen av Trillian är en av nyheterna att en del buggar relaterade till just Twitter-kopplingen nu är fixade.

Ladda ner

2013-12-01 Gratisprogram för att bränna skivor

Burn4Free DVD Burning 6.8 [engelska, 841.97 KB, gratis]
Även om Burn4Free DVD Burning i sig är ett helt okej gratisprogram, så kan du eventuellt få användning av skräpborttagningsverktyget du kan läsa om här ovan om du inte passar dig under installationen av det. Burn4Free DVD Burning följer nämligen den otrevliga trenden som många programtillverkare har anammat att försöka pracka på användaren diverse skräpverktyg under installationens gång. Är du uppmärksam nog under installationen att du lyckas undvika skräpverktygen så är Burn4Free DVD Burning dock ett bra gratisverktyg att använda för att bränna DVD-, Blu-ray- och CD-skivor. I programmet kan du bland annat växla mellan ett nybörjarläge och ett avancerat läge beroende på hur mycket inställningar du vill ha tillgång till. Programmet kan skapa så väl data-, musik- som filmskivor.

Ladda ner

Rensa bort Nero för gott          
Nero General Clean Tool [engelska; 880KB; gratis]

Bränningsprogrammet Nero har sedan det släpptes för några år sedan växt till ett monsterpaket och innehåller så många olika program och andra filer att det har blivit svårt att bli av med alla delar. Därför har Nero ett verktyg som hjälper till att rensa bort allt som har med just Nero att göra när du vill avinstallera det från din dator.

Smart verktyg för att söka i texter

Textcrawler 2.5 [engelska, 388 kB, gratis]
Det här gratisverktyget är ett bra program att använda för dig som vill kunna få utökade sökmöjligheter när det gäller filer innehållande texter av olika slag. Programmet söker nämligen inte bara igenom filnamn och filegenskaper, utan kan även söka igenom innehållet i de aktuella filerna. Förutom att bara söka efter textsträngar så kan programmet även ersätta dem åt dig. Gränssnittet i Textcrawler är enkelt att använda och inte helt olikt den avancerade sökningen som finns inbyggt i Windows. En bra funktion är möjligheten att göra kopior av filer du ändrar i innan ändringarna är gjorda, utifall att du skulle ångra de ändringar du gör (Windows nytt).

Ladda ner

Plugin tar Evernotes till skrivbordet

Evernote Sticky Notes 1.5.5 [engelska, 3.21 MB, gratis]
Evernote är ett anteckningsverktyg som finns för både PC, Mac och diverse mobilplattformar. Genom det kan du enkelt spara både texter, bilder och ljudklipp till ett molnbaserat konto, så att du kan nå dina anteckningar oavsett vilken enhet du använder dig av. Evernote Sticky Notes är ett insticksprogram för Evernote som gör att du kan klistra fast anteckningarna från Evernote likt post it-lappar på skrivbordet på datorn. Ändrar du innehållet i någon av anteckningslapparna från en annan enhet än datorn så uppdateras de automatiskt på skrivbordet. Varje anteckningslapp är försedd med en unik färg för att du lättare ska kunna skilja anteckningarna åt (Windows nytt).

Ladda ner

Fixa rynkorna på digital väg

PT Portrait 1.0 [engelska, 11.27 MB, $29.95]
Rynkor, finnar, ojämnheter och andra hudåkommor är helt naturliga, men många är trots det beredda att lägga sig under kniven för att fixa till inte minst det förstnämnda. Vill du se bättre ut när du ska representera dig digitalt så kan du istället använda PT Portrait, som är ett garanterat smärtfritt alternativ. PT Portrait är ett bildredigeringsprogram som är specialinriktat just på retuschering av porträttbilder. Här kan du fixa till allt ifrån gula tänder och tunna läppar till vinterblek hy och rynkig panna, för att kunna se ut som ett riktigt omslagsobjekt. Filformaten som stöds är bmp, jpeg, tiff, raw och dng.

Ladda ner

 

Så lagrar du i molnet med Google Drive

Google Drive är en grymt bra molnlagringstjänst och är dessutom gratis. Hos PC för Alla kan du ta del av en lättbegriplig nybörjarguide till tjänste.
Läs mer

 Ladda ner gratis Microsoft Office 2010. ... Microsoft Office tillgänglig på alla språk. Malavida Microsoft Office Malavida Microsoft Office Malavida Microsoft Office ...

Microsoft office

 

Smart verktyg gör dina program snabbare

Topwinprio 1.0 [engelska, 2.24 MB, gratis]
Topwinprio är ett program som gör att du kan utnyttja systemresurserna på din dator på ett sätt som troligen gör att den känns snabbare att arbeta med. Vad verktyget gör är nämligen att det känner av vilket program det är som är aktivt som fönster för tillfället för att sedan automatiskt göra så att Windows ger det aktuella programmet högre prioritet än övriga processer och program som är igång. Växlar du till ett annat programfönster ändras prioriteringsordningen om i samma ögonblick. Topwinprio ger det aktuella programmet högre prioritet än normalt, men inte så pass hög prioritet att det ska slöa ner andra processer på datorn allt för mycket.  (Windows nytt).

Ladda ner

Rensa undan skräpfiler:

CCleaner är en förkortning av "Crap Cleaner", vilket säger mycket mer om vad det här programmet gör; nämligen raderar skräp. Temporära filer, webbläsar-cache, loggfiler, allt det där tar plats och det är sällan något som användare rotar bland eller saknar när det är borta. Programmet har en inbyggd databas för många vanliga program, och vet därmed vilka filer det ska radera, och vilka som skall lämnas kvar. Snabbheten är också ett stort plus i CCleaner, till skillnad från många andra program av den här typen.
 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

24.12 | 10:13

Bara och klicka på KIRVA vid logga i och registrera dig där. God Jul. :-

...
21.12 | 12:18

Jag gillar att jag kan få min post via kivra, Nu finns möjlighet att få posy via Brevo, men det står att jag ska registrera mig, men hur??

...
17.10 | 22:03
Roliga historier har mottagit 1
20.12 | 05:34
Mölle + Kullens Fyr har mottagit 2
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS